ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
Από παιδί μεγάλωσα στα ελαιοκτήματα της οικογένειας μου και από το 2006 έγινα κι εγώ επαγγελματίας αγρότης. Από μικρός παρατηρούσα τα βαζάκια λιαστής ντομάτας και σάλτσας που η μητέρα μου κάθε καλοκαίρι έφτιαχνε με τόση επιμέλεια και τοποθετούσε στα ράφια της κουζίνας μας. Έτσι σιγά-σιγά γεννήθηκε η ιδέα, αυτό που η δική μου μητέρα πρόσφερε σε μας, να μπορέσω, με την ίδια επιμέλεια κ μεράκι, να το προσφέρω κι εγώ σε σας.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η ‘Μυτιληνιά Γη’ δραστηριοποιείται στο χώρο των παραδοσιακών προϊόντων που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να έχει στο καθημερινό του μενού. Συγκεκριμένα παράγουμε, υπέροχες σάλτσες ντομάτας, εξαιρετικής ποιότητας μαριναρισμένη λιαστή ντομάτα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μυρωδάτα βότανα-αλάτι, βιολογικές ελιές Μυτιλήνης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας.
Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ
Ο συνδυασμός της άριστης πρώτης ύλης και της αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη, έφεραν σαν αποτέλεσμα την βράβευση των προϊόντων μας, δικαιώνοντας την υπομονή και επιμονή μας για ποιοτικά προϊόντα με μοναδικά αρώματα κ γευστικά χαρακτηριστικά.
Η ΙΔΕΑ
Από παιδί μεγάλωσα στα ελαιοκτήματα της οικογένειας μου και από το 2006 έγινα κι εγώ επαγγελματίας αγρότης. Από μικρός παρατηρούσα τα βαζάκια λιαστής ντομάτας και σάλτσας που η μητέρα μου κάθε καλοκαίρι έφτιαχνε με τόση επιμέλεια και τοποθετούσε στα ράφια της κουζίνας μας. Έτσι σιγά-σιγά γεννήθηκε η ιδέα, αυτό που η δική μου μητέρα πρόσφερε σε μας, να μπορέσω, με την ίδια επιμέλεια κ μεράκι, να το προσφέρω κι εγώ σε σας.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το όραμα αυτό έγινε πράξη όταν μόλις το 2014 φτιάξαμε το πρώτο μας μικρό εργαστήριο.
Ο εναρμονισμός στην αγορά και η συνεχής άνοδος των πωλήσεων, μας έφεραν στο 2020 που η ανάγκη για επέκταση κ εκσυγχρονισμό ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν ήρθαμε στον νέο μας υπερσύγχρονο χώρο, στην Παγανή Μυτιλήνης όπου είναι ο χώρος που συνδυάζεται η παράδοση με την τεχνογνωσία, καθώς τηρούνται όλες οι υγειονομικές προδιαγραφές, χωρίς όμως να γίνεται βιομηχανοποιημένη παραγωγή. Όλη η διαδικασία γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιούνται πρόσθετα χημικά, χρώματα ή συντηρητικά. Η συντήρηση των προϊόντων γίνεται καθαρά και μόνο με την επιμελή αποστείρωση – παστερίωση.